Nabory na Suwałki Blues Festival i konkurs kulinarny Sąsiedzi przy stole 2025

Suwałki szykują się na wyjątkowe wydarzenia kulturalne! Już teraz można zgłaszać się do udziału w prestiżowym Suwałki Blues Festival 2025 oraz w międzynarodowym konkursie kulinarnym, który zaskoczy smakoszy regionalnymi potrawami. To doskonała okazja, by zaistnieć na artystycznej i kulinarnej mapie miasta!
- Suwałki zapraszają wystawców na Suwałki Blues Festival 2025
- Międzynarodowy konkurs kulinarny w Suwałkach zachęca do udziału
Suwałki zapraszają wystawców na Suwałki Blues Festival 2025
Suwałki ponownie staną się miejscem muzycznych emocji podczas 18. edycji Suwałki Blues Festival, a organizatorzy poszukują kreatywnych wystawców, którzy chcieliby zaprezentować swoje produkty i usługi podczas tego wyjątkowego wydarzenia. Zgłoszenia przyjmowane są do 20 czerwca 2025 roku.
Chętni mogą zgłaszać się osobiście lub przesyłać aplikacje pod adres: Suwalski Ośrodek Kultury, ul. Papieża Jana Pawła II 5, 16-400 Suwałki, bądź mailowo na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Wszelkie szczegóły dotyczące udziału można uzyskać telefonicznie, kontaktując się z panią Beatą Drejer pod numerem 875638523.
To niepowtarzalna szansa na promocję swojej działalności wśród licznych uczestników festiwalu oraz fanów bluesa z całego kraju i zagranicy.
Międzynarodowy konkurs kulinarny w Suwałkach zachęca do udziału
Równolegle z przygotowaniami do festiwalu trwa nabór do Międzynarodowego Konkursu Kulinarnego SĄSIEDZI PRZY STOLE”, którego tematem przewodnim jest najlepsza potrawa z gęsiny. To wydarzenie przyciąga pasjonatów gotowania i miłośników tradycyjnych smaków z różnych krajów.
Zgłoszenia można składać w Suwalskim Ośrodku Kultury, gdzie dostępne są wszystkie informacje dotyczące zasad konkursu oraz terminów. Konkurs to doskonała okazja do zaprezentowania swoich umiejętności kulinarnych oraz poznania smaków regionu i jego sąsiadów.
Warto wykorzystać tę możliwość, by pokazać swoje dania szerokiemu gronu odbiorców i zdobyć cenne doświadczenie w międzynarodowym towarzystwie.
Autor: krystian